![diy-do-it-yourself](http://www.felarcabin.com/images/libs/diy-do-it-yourself.jpg)
2- دربها و کشوها جزو قطعات پرمصرف و عملا تنها بخش های اصطحلاکی کابینت آشپزخانه می باشند و به همین دلیل این قطعات پس از حداقل 2 سال نیاز به روغن کاری و تنظیم مجدد دارند.
3- مسیرهای خروج هوا از پشت هود , مسیرهای خروجی آب از زیر سینک و لوله های گاز متصل به لوازمی مانند فر و گاز و همچنین آب بندی های اطراف سینک هم حد اقل هر 3 سال نیاز مند باز دید می باشند.
4- پولیش روی صفحه های کورین , واکس مخصوص براق کننده ام دی اف های هایگلس و اکرلیک و محلول پاک و براق کننده سینک هم در پکیج نگهداری که به صورت هدیه در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد موجود است.
نظرات شما عزیزان: